Miért kell olyan sok helyen figyelembe vegyék a lezárásaimat?
Pl. egyetemen is figyelembe veszik. Most váltottam sulit 9-ről 10.-be mert nem voltam megelégedve régi iskolával. Lényegtelen. De amíg az egyik suliba szín 5-ös voltam, a másikban még 3-asokat is kapok.
És akkor most én papíron butább vagyok a régi osztálytársaimnál akik messze mögöttem voltak? Ez egyáltalán nem igazságos. És tényleg akkora különbségek vannak iskola és iskola között hogy hihetetlen. Csak egy szigorú, vaskalapos matektanár és egy laza tanárnő között akkora különbség lehet hogy egyiknél 3-as, másiknál 5-ös..
Elég nagy hülyeséget írtál. Csak az utolsó két év "számít bele". (A pontjaiat számítathatod 2 érettségi alapján.) Az átlagnak meg nem sok köze van az "okossághoz". Egy gyenge iskolában könnyebb jobb jegyet szerezni, mint egy erősebben.
Első vagyok. "utolsó két év és az egész 4 év között semmi különbség nincs"
Pedig van. Nem egy ismerősöm van, aki 9.-ben 4,0 alatt volt teljesített, 12.-ben pedig 4,5 felett!
Segíteni próbáltam, te meg lepontoztál, jól írtam az utolsó meg se érdemled, hogy valaha egyetemre menj, te hálátlan idióta!
*írta.
Azt azért hozzátenném,hogy ha te erősebb iskolába jársz, ahol töbet követelnek, akkor előfordulhat, hogy erős érettségit írsz, legalábbis erősebbet, mint egy gyenge iskolában.
Bocsánat hogy illetlenül viselkedtem.
Az nem tetszik nekem hogy adott esetben egy szakban gyengébb képességű gyerek kiüthet egy jobb képességűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!