Mi a véleményetek a Teleki Blanka Gimnáziumról? (Budapest) Többi lent->
Főtantárgyak hetedikben: Töri:5, irodalom:5 nyelvtan: 4
matek:3, angol:4...a magyar-történelem tagozatot terveztem megjelölni, szerintetek ha kb. ugyanilyen lesz a nyolcadikos félévim a főtantárgyakból van esélyem bekerülni? Aki odajár eltudná mondani milyen egy szóbeli? Köszönöm előre is a válaszokat.
Hát én kb. ilyen jegyekkel, 55 pontos írásbelivel és maxos szóbelivel kerültem be :)
Én nyelvtan-irodalomból szóbeliztem tavaly.Voltak tételek,az elsőt kaptam,adtak időt,hogy gondolkozzak picit és egy papírt is adtak,hogy leírjam a gondolataimat.Volt egy feladat is a tétellel kapcsolatban,már nem emlékszem pontosan,hogy mi.(Tulajdonképpen már arra sem emlékszem,hogy mi volt a tétel amit kaptam,csak azt tudom,hogy az első.) Aztán szépen elmondtam amiket a papírra írtam,megoldottam a feladatot,felolvastak egy szöveget amivel igaz-hamis feladatokat kellett megoldani.
Az egyik legjobb barátnőm töriből szóbelizett,ő is húzott tételt,kapott időt,meg lapot.Elmondta amit tud és ment dolgára :D
Mindkettőnktől kérdezték,hogy miket olvasunk,ebook vagy könyv,tv vagy mozi stb. úgyhogy az ilyesmi kérdésekre készülj fel,mert a "mindenfélét/mindkettő jó" az nem a legjobb válasz ilyenkor :)
Remélem segítettem valamennyit,sok sikert!! :)
Köszi a válaszokat, ment a zöld pipa.
Úgy érzem 60-nál nem fogok jobbat írni, viszont az átlagom 4,6-4,7 lesz. Legrosszabb esetben 41, legjobb esetben 43-at viszek magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!