Vetési Albert gimi biosz szak milyen?
Szóval idén fogok felvételizni,elsőnek a Vetési biológiát szeretném megjelölni és utána a "sima" tagozatot.Elsőként mennyire nehéz bekerülni erre a kettő szakra?(A francia és a spanyol nyelv nem érdekel,angolbol 4-5-ös vagyok,de félek hogy a többiekhez képest "buta lennék" tehát nem magabiztosan tudom az angolt,szóval ezeket a szakokat nem szeretném megjelölni.)
Az eddigi vitt pontjaim az 50/22 (a másik fele értelemszerűen nincs meg.xd)De én szerintem olyan 43-44-45 pont lesz a végén.Biológiából sajnos a tanár 3,5-ről 3-asra zárt le évvégén.Most javitottam és célom az 5-ös érdemjegy bioszból,igy mennyire estem visszább a a rangsoron?
A másik hogy milyen a biosz szóbeli?Nehezeket kérdeznek,mármint teljesen visszamennek az 5.-es tananyaghoz,vagy ilyen nagyon alap?(Példákat is mondhattok tőletek mit kérdezrek :D)
U.I:Az angol szakon nagyon erősen gondolkozok szóval lehet megjelölöm de nem mernék szóbelizni.Arról is irhattok tapasztalatot.:)
Bocsánat ha nagyon zagyva lett az egész és néhány része hölyeség,de nagyon este van és a felvételi téma szinte mindennap előkerül és már most megfagy bennem a vér fa meghallok egy középiskolát szóval bocsi.Megintnagyonsokatirtambassz.meg.:D
Köszönöm nagyon ha eddig birtad :D
Természetesen igy is kihagytam egy-két dolgok szóóval:
-3-as vagyok matekból.
-Humán tantárgyakból többnyire 5-ös de minimum 4-es.
:D
Szia! Vetésis franciás vagyok :)
Mindkét szak klassz, azt írd be előbb, amelyik jobban érdekel. A bioszosoknak sok a terepgyakorlat, a sulinak is vannak állatai, őket is gondozzák. Angolra nehezebb bekerülni, több pont kell, de ha csak az angolod miatt hezitálsz, akkor ne félj! A felvételi sem durva, angolórákon pedig csoportokba lesztek osztva a szinteteknek megfelelően. A szóbelikkel kapcsolatban egyébként mindent megtalálsz a suli honlapján :)
Sok sikert, ha van kérdésed, szívesen segítek! :)
Én felvételiztem angolból, nem volt olyan nehéz; a lényeg, hogy folyékonyan tudj beszélni, úgy, hogy 3 idegen bámul.
A biológia szak ebben a gimnáziumban a legszínvonalasabb a megyében, az bizos.
A "B" osztályba a legkönnyebb bekerülni, de azért hármasaid ne legyenek.
Gyere nyílt napra, nézd meg az órákat, ha pedig van valami kérdésed, írj:)
Szia! Na hogy sikerult??
Engem felvettek bioszra 3.kent gondoltam megkerdezem nalad is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!