Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan vennétek csajok ha egy...

Hogyan vennétek csajok ha egy éves srác beiratkozik középiskolába 9. be? Milyen lenne nekem? Milyen lenne nekektek?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy be irotkozom közép suliba Sopron vagy Győrbe . Nem egy lúzer srác kedves nyitott barátkozós nem néz le senkit egyedül élek beszélgetek akérkivel stb.

2016. okt. 9. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
2016-ot írunk, az informatika hihetetlen sebességgel fejlődik. Pár éve eljutottunk arra a szintre, hogy nem kell tudnod helyesen írni ahhoz, hogy annak látszatát keltsd. Amikor leírod a szöveged, akkor aláhúzza neked pirossal az egészet, katt rá jobb gombbal és válaszd ki azt a szót, amit le akartál írni. Könnyebb lesz az életed. Másfelől jómagam is kizártnak tartom, hogy nappalira betennének, estin csinálhatod. A hozzáállásodon meg változtatni kéne, mert nem azért akarsz odamenni, amiért kéne, így nem igazán fog menni a dolog.
2016. okt. 10. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
undorító pedofil vagy:D
2016. okt. 10. 11:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem csak nem vagyok Szűk látókörű.
2017. ápr. 21. 09:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék, ha kilencedikes lány létemre egy 23 éves osztálytársam nyomulgatna, vadászgatna rám, kicsit kiakasztana...16L
2017. ápr. 28. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!