Szerintetek van erre esély?
Pár hete kaptam egy egyest feleletre, mert nem tanultam rá, de azelőtti órán is én feleltem, ráadásul a héten nem is éreztem jól magam (alig volt hangom, fájt a fejem, a torkom..). Pár hete egy átlagos óra abból állt, hogy a tanár lefeleltetett az anyagból, amit felrakott az osztály facebookos csoportjába.
Namost.. én feleltem ezen a héten hétfőn, akkor még úgyahogy elviseltem, hogy engem feleltet, de amikor a szerdán átküldött anyagból csütörtökön is engem feleltetett, az már annyira nonszensz volt, hogy nem hittem el, hogy tényleg beírja az egyest. Ma beléptem az e-naplóba, és látom, hogy ott az egyes. Szerintetek van esély, hogy kiszedje, esetleg hogyha arra hivatkozok, hogy nem volt netem?
Természetesen nem tudhatjátok, hogy milyen az én tanárom, csak arra lennék kíváncsi, hogy ez szerintetek mennyire normális kérés lenne felé a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!