Hogyan lehetek katona? Milyen elvárások vannak a kiképzés során?
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol lehet jelentkezni Budapesten katonának? Ill. milyen fizikai követelmények várnak rám.
18 elmúltam.
Én három hétig voltam kiképzésen, de itthoni gondokkal miatt be kellett fejeznem.
Múlt hét pénteken szereltem le.
Be mész toborzó irodába a környéken, ott minden félét papírt ki töltesz, majd kapsz egy idő pontot a Kecskeméti felvételire, ez legtöbbször két napos. Fizikai 3200m futás, 2 perc alatt felules, 2perc alatta fekvőtámasz
Van még IQ teszt, figyelmességi teszt, pszichológussal váló beszélgetés stb.
Nálunk a pszichon 19emberbol 3an mentünk át
De ekkor sem kell be szarni, mert masodfokra még mehetsz és itt 99%at megy.
Amíg a leginkább húzós, az az orvosi
Nálam minden rendben volt, és olyanba kötöttek bele h pattanásos a vállam, ugye májusban volt a felvételi, elég meleg volt és a melegtől ki jött rajtam.
Ha ez megvan, haza jössz és szólnak majd a toborzobol h menjél be megbeszélésre h mikor vonulhatsz stb, szintén kell pár papír még hozzá.
A kikepzes az elég kemény, de inkább a mentális része. Sokat kell tanulni kevés idő alatt. Mert ugye 14 hét helyett már csak 10 hét az egész.
Meg ugye katonaság, tehát állandó szívatas.
Ami jó, az a kaja :D Annyit kapsz hogy alig bírod megenni, és Fanta Pepsi stb.
A társaság is jó volt nagyon,szerencsések voltunk, mi kaptuk a legjobb kikepzoket.
Nagyjából ennyi, de ha a problémám megoldodik én inkább a rendőrségnél folytatom tovább
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!