Veres Pálnésok, tudnátok válaszolni ezekre a kérdésekre?
Szia :D Bár én most nem a Veres Pálnéba járok, tavaly megjelöltem a nyelvi osztályt, és voltam is szóbelizni. Nekem egy szöveget kellett húzni, egy részletet belőle fel kellett olvasni, aztán volt kb. 4 kérdés a szöveggel kapcsolatban. Aztán kellett húzni egy témát, én azt húztam, hogy restaurant. Akkor arról beszélgettem a tanárral, kb. olyan kérdések voltak, hogy milyen gyakran járok étterembe, kivel járok étterembe, inkább elegánsabb vagy inkább gyorsétterembe szoktam járni, melyik a kedvenc éttermem. Meg persze az elején volt ilyen alapbeszélgetés ilyen hol lakok, sportolok-e valamit van-e valami hobbim... Én szerencsére egy nagyon kedves tanárt fogtam ki, ha elakadtam, vagy nem jutott eszembe egy szó, akkor segített, rávezetett a megoldásra...
Remélem tudtam segíteni, és sok szerencsét kívánok. :D
Köszönom szépen, sokat segítettetek!
3.kommentelő: igen, kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!