Tippek, melyik iskolát válasszam? Bővebben lent.
Elérkezett, amitől már tavaly elkezdtem parázni: továbbtanulás. Tanácstalan vagyok, és gondoltam kérek egy kis segítséget a néptől. Nem azt kérem, hogy mondjátok meg hova menjek, én csak tippeket, ajánlásokat várok, aztán ha tetszik a dolog, meggondolom.
Vas megyei vagyok, a közelben szeretnék iskolába járni. Én mennék, ha úgy adódna, de anyukám szerint a kollégium nem nekem való. Szóval ez kilőve.
Én mindenképpen angolt szeretnék tanulni. ( bár eddig németet tanultam/tanulok, de volt talán 2 év mikor áltisban angolt tanultam.nagyon nem szeretem a németet, de nem csak ez az indok) Honlapokat böngészve biológia-angol tetszik a legjobban. Szeretem a természetet, szeretek rajzolni, festegetni. Művészi kilőve, mert annyira nem vagyok ügyes, plusz ahogy nézegettem, nem nekem való. Ezeken kívül érdekel a szpihológia is. Ezzel pl. szívesen foglalkoznék.
Anya szerint a legjobb lenne szakközépiskolába menni, hogy érettségi mellett legaláb lenne egy szakmám, és közben úgyis meggondolhatom majd, és elvégezhetek egy OKJ-s képzést suli után. (ha úgy tetszik)
Mi a véleményetek? Tudom, nagyon kevés dolgot írtam le, de talán érthető. Még válaszolhatok más dolgokra is, ha olyan a válasza valakinek. Csak nem tudom mit érdemes még ezeken kívül leírni. Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!