Szerintettek a Budai középiskola milyen?
Egyatalan nem ilyen ahogy az elozo leirta..Vannak nagyon jo tanarok( szerencsere en oket fogtam ki)
A szakkozep resze mondjuk tenyleg szar!!
A gimnazium resze sokkal jobb..
A nyelvi osztalyok meg nagyon jok:)
Első vagyok.
Annak, hogy vannak jó tanárok, mi köze , ahhhoz, hogy füveznek a wc-ben???
Igen. Vannak jó tanárok de hiába van egy jó angol tanárod (ők többségében nagyon jók a suliban), ha mellette kifogsz egy másik olyat ,akinek egy rossz szó 5 év alatt és halálra szivat?
Ha oda jársz, akkor nem újdonság neked az, hogy úgy mész be a wc-be hogy mindenhol áll a füst. tavaly és az előző éveben durvább volt de még mindig sokan cigiznek.
Majd meg fogod látni te is, hogy a Budai egy ótvar, ocsmány,legalja suli és mind diákból, mind tanárból kevés a kivétel.i.
De negatív itt mindenki😅😂👍🏻 Egyáltalán nem szar max ti vagytok gyökerek hozzá, ilyenkor vagy megszokod vagy elmész:)))
Vannak jó tanárok csak kevés az esélye hogy jót kapsz😂 Én úgy érzem még jobb tanárokat kaptam de van egy pár akiknél húzós😅👍🏻 A közösség nagyon jó tényleg barátságos a környezet én nagyon bírom. Wc papír nincsen viszont én eddig egyszer se éreztem cigi füstöt bár xdd Ha értelmes választ akarsz hallani nem az előttem lévőktől kapod meg.👀💁🏻 Esetleg írj rám aztán megbeszéljük.
De el vagy szállva magadtól, csak nem tudom mire fel.
Úgy érzem a te intelligencia szintedhez tökéletes a Budai, meg is értem, hogy szereted.
Ha pedig te cigi füstöt ott még nem éreztél, akkor maximum csak egy degenerált 9.-es lehetsz, mert idén nem cigiznek olyan sokan.
Csak mert valakinek más a véleménye, mint Neked, kedves előttem hozzászóló még nem lesz buta. A kilencedikeseket pedig nem lenézni, Te is voltál egyszer az.
Btw, szerintem nem rossz. Jó közösségek vannak, csak sajnos a tanárokból kevés olyan van, aki tényleg rendes. Túlélhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!