BGE (BGF) -Külkereskedelmi kar-Nemzetközi gazdálkodás vélemény?
franciául szeretném, de azért a magyar verzióra is kiváncsi vagyok.
köszi :)
Magyarul szerintem színvonalas az oktatás és én nagyon szeretem. :)
Francián van egyik ismerősöm és azt mondja, oda csakis akkor, ha folyékonyan beszéled a nyelvet. Ha csak ilyen B2 körül, akkor nehéz lesz, mert ugye ha nincs meg az általános bő szókincsed, akkor a szakszavakat is nehezebben fogod tudni megtanulni és használni.
Egyáltalán nem szükséges folyékony nyelvtudás, sima B2 is bőven elég, hamar bele lehet rázódni, ez az én tapasztalatom:)
mindenesetre legyen B-terv is, mert megemelték a minimum létszámot.
Ne nagyon tervezz az államis helyre, max örülj, ha te leszel az az egy, akinek összejön a legmagasabb pontszám a jelentkezők közül :)
Én nem tudok külön költségről a francia diploma miatt, az órák is a KKK épületében vannak megtartva, a tanárok jönnek ide, Amiens-be meg Erasmus keretében lehet menni.
Jelentkezzél, mert szerintem mindenképpen elindítják a franciát, mert szerintem stratégiailag is fontos képzés.
Keményen tanulni kell, a magyar nyelvű képzés is jó, de abban kevesebb a kettős diploma szerzésének lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!