Hogyan lehet 4,6-7 átlagot összehozni egyetemen? ( kiemelt ösztöndíj)
Figyelt kérdés
2016. szept. 23. 20:23
2/5 anonim válasza:
30 helyett teljesítesz pl 45-öt
3/5 anonim válasza:
Az se mindegy milyen szakra jelentkezel és hova.
4/5 A kérdező kommentje:
Nemzetközi gazdálkodás szak-bge
tudom h tanulással ezzel tisztában vagyok csak van olyan ismerősöm aki éjjel nappal tanul és mégis csak 4,2 átlagot tud összehozni. Emiatt kérdeztem.
2016. szept. 24. 07:37
5/5 anonim válasza:
Nyilván nem egyszerű, pont ezért szabták meg ezt a szintet és mivel egyetemen igyekeznek keményen követelni nem is egyszerű dolog.
Ami a lényeg hogy rengeteget kell tanulni, és a későbbiekben majd ezt egy összefüggő rendszerben látni... Az pedig nem árt ha információkat szerzel a tanárokról, zh-król (van aki ugyan azt adja ki újra és újra vagy nagyban hasonlót) vagy van amit kér mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!