Hogyan lehet estire, a Szent László gimnáziumba (Budapest) átíratkozni Misolcról?
Figyelt kérdés
Hugom 2-án jönne fel, mert 3-án temetjük édesapánkat.Ő 4-án tölti be a 18-at.Most kikell iratkoznia a régi suliból?De ezt ott csak elötte való hét szerdáig tudna elvileg.Vagy menjünk be 3-án a temetés után és kezdjük el intézni a sulit?De elvileg fenn kénne tartania a jogviszonyát, de mégis kikell iratkoznia.Suli irta ezt.Vasárnap azt írták, tartsa meg a tanulói jogviszonyt, de ma meg, hogy kikell iratkozni ha 18.Most nemértem, nem tudna ingázni nagyon mert az is ügye pénz...Előre is köszi a segítséget.2016. szept. 20. 18:30
1/5 anonim válasza:
Mivel nem tanköteles, szerintem előbb is kiiratkozhat.
4/5 anonim válasza:
Ha maradna M-on, az olcsóbb lenne
5/5 A kérdező kommentje:
#4-es Miért? Mondjuk már 4-én volt az első napja, és szereti :)
2016. okt. 18. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!