Mi a véleményetek a hajdúböszörményi, Bocskai István Gimnáziumról? (többi lent)
A matek-fizika szak érdekel. Tudtok róla valamit? Mi a véleményetek róla? Jöhet pozitív és negatív is. A közösség milyen? Nekem azt mondta valaki, hogy Böszörményből a jók átmennek Debrecenbe és ott olyanok maradnak, akik lehúzzák az embert. Úgy értem, hogy nem hagyják figyelni órán stb. Attól félek, hogy ha oda megyek suliba, akkor rontok a jegyeimen a társaság miatt. A másik suli amit néztem, az a TÁG. Csak azt nem tudom, hogy megéri-e elmenni egy nagyon erős suliba,mert reál tantárgyakból jó vagyok, de a humán tantárgyak nem mennek olyan jól (de mindig megtanulom és ötöst kapok).
Szóval. A TÁG-ba sokkal több matekot és fizikát tanulnék, (ami fontos mert komoly céljaim vannak) de attól félek, hogy nem bírnám pl. az irodalmat. A Bocskaiban pedig, lehet, hogy nem veszik olyan komolyan a humán tantárgyakat, ha reálos vagy, viszont itt kevesebb a matek-fizika.
Mi a véleményetek erről? Érdemes megpróbálni a Tág-ot? Ha bármit tudtok ezekről a sulikról írjátok le. Köszönöm.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!