Lesz valami, ha suliban nem megyek be orvosi vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Fóbiám van az orvosoktól,hogy mások elött engem vizsgálnak.Nagyon félek.Úgy tervezem,hogy nem megyek aznap suliba2016. szept. 13. 13:42
1/9 anonim válasza:
Pótolnod kell. Javaslom pszichológus felkeresését.
2/9 anonim válasza:
Ha aznap nem tudnak megvizsgálni, majd lehívnak egy másik nap.
3/9 anonim válasza:
Az orvos nem jár ki egy-egy gyerek miatt az iskolákba. Vagy hagyják a fenébe, vagy külön be kell menni a rendelőbe.
4/9 anonim válasza:
Ezt megúszni nem tudod, ha 1 hétig hiányzol sem. Tudni fogják hogy te még nem voltál soron, és behívnak. Akkor meg már jobb rajta minél hamarabb túlesni. Nem esznek meg.
5/9 anonim válasza:
De ha most hiányzik, akkor nem midenki előtt fogják vizsgálni, hanem teljesen privát. Szerintem megéri.
6/9 anonim válasza:
Én nem tudom nálatok hogy van, nálunk soha senkit nem vizsgáltak mindenki előtt.
7/9 anonim válasza:
Akkor te egy szerencsés ember vagy.
8/9 A kérdező kommentje:
Ezt ennyire komolyan veszik?Minek kell nekik az adataim?Már vold idén 2x,még az előző tanévben.Pályaalkalmassági is volt 12.-ben.Igaz,most új suliban vagyok,OKJ-n.Az orvosokat nem ismerem.De 18 éves vagyok,van nekem háziorvosom,minek vizsgálnak idegen irvosok egy másik városban?
Még egyszer 7.-ben sikerült ellógnom,hasmenést szimulálva.Nem lett belőle semmi.A pályaalkalmasságit viszont be kellett pótolni annak,aki hiányzik.De ez nem az.Idegen környezet,idegen orvosok,be vagyok parázva
2016. szept. 13. 16:04
9/9 anonim válasza:
semmi értelme a sulis orvosi vizsgálatnak.. de valamiből nekik is megkell élniük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!