Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lesz valami, ha suliban nem...

Lesz valami, ha suliban nem megyek be orvosi vizsgálatra?

Figyelt kérdés
Fóbiám van az orvosoktól,hogy mások elött engem vizsgálnak.Nagyon félek.Úgy tervezem,hogy nem megyek aznap suliba

2016. szept. 13. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Pótolnod kell. Javaslom pszichológus felkeresését.
2016. szept. 13. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha aznap nem tudnak megvizsgálni, majd lehívnak egy másik nap.
2016. szept. 13. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos nem jár ki egy-egy gyerek miatt az iskolákba. Vagy hagyják a fenébe, vagy külön be kell menni a rendelőbe.
2016. szept. 13. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Ezt megúszni nem tudod, ha 1 hétig hiányzol sem. Tudni fogják hogy te még nem voltál soron, és behívnak. Akkor meg már jobb rajta minél hamarabb túlesni. Nem esznek meg.
2016. szept. 13. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
De ha most hiányzik, akkor nem midenki előtt fogják vizsgálni, hanem teljesen privát. Szerintem megéri.
2016. szept. 13. 15:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudom nálatok hogy van, nálunk soha senkit nem vizsgáltak mindenki előtt.
2016. szept. 13. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor te egy szerencsés ember vagy.
2016. szept. 13. 15:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Ezt ennyire komolyan veszik?Minek kell nekik az adataim?Már vold idén 2x,még az előző tanévben.Pályaalkalmassági is volt 12.-ben.Igaz,most új suliban vagyok,OKJ-n.Az orvosokat nem ismerem.De 18 éves vagyok,van nekem háziorvosom,minek vizsgálnak idegen irvosok egy másik városban?

Még egyszer 7.-ben sikerült ellógnom,hasmenést szimulálva.Nem lett belőle semmi.A pályaalkalmasságit viszont be kellett pótolni annak,aki hiányzik.De ez nem az.Idegen környezet,idegen orvosok,be vagyok parázva

2016. szept. 13. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
semmi értelme a sulis orvosi vizsgálatnak.. de valamiből nekik is megkell élniük
2016. szept. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!