Hát ez valami borzalom! Átiratkozás segítség?
Kérlek segítsetek, jelenleg az ELTE-IKn vagyok, most kezdtem az egyetemet, van már szakmám is (szoft-fejlesztő), DE átakarok iratkozni a BME-re, mert ez valami borzalmas!!!
Nem gondoltam h létezik ilyen, sz@r de van!
Elsőnap bevittek egy terembe, körbe ültettek minket (20fős csop + 2 pszichologus), és székfoglalóztunk, kiszámolósta játszottunk, mint az oviba. Nem erre számítottam és n bírom ki. Ráadásul ez reggel 8-17ig tart. Mellette dolgozom, úszom a munkában és ezzel vesztegetik az időmet, jeleztem is h ez úgy sz@r ahogy van de kötelező rajta a részvétel? Ez a magyar oktatás, vagy a nagy "ELTE" színvonala? Nekem inkább n kell a diploma de h én ezen részt vegyek. Mit tudok tenni?
Következő felvételi időszakban iratkozhatsz át BME-re.
Am még el sem kezdődött a tanítás, nem hiszem, hogy bármi is kötelező lenne. Majd csak az összes óra lesz kötelező hétfőtől. :D
És igen, vannak furcsaságok, én leléptem ezekről az idióta programokról tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!