Mennyibe kerül kb. magántanulónak lenni?
Figyelt kérdés
Magántanuló szeretnék lenni, mellette pedig valami munkát keresni. Viszont egyedül nem tudnék osztályozókra készülni, csak magántanárral. Szóval kb. ez úgy mennyibe kerülhet? Tapasztalatok?2016. szept. 4. 17:32
1/2 anonim válasza:
7-800 ft/óra alatt nem nagyon ad órát már senki, s az anyagot sem igazán lehet tizedére sűríteni, tehát szerintem egy tanítási napra legalább 2 órát számolhatsz, ha meg akarod érteni. Tekintve, hogy 0 végzettséggel nem igazán találhatsz jól fizető munkahelyet (jó eséllyel közmunkát), nem éri meg. Inkább nézz utána az esti iskola lehetőségeknek.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán találtam estit csak olyat amihez 10. év is kell. Én pedig most vagyok 10-es. Egyet találtam ahova állítólag nem kellett volna csak 9 év, de az átverésnek tűnt.
2016. szept. 4. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!