Szerintetek iskolai hangosbemondóban szünetekben lejátszható Kárpátia -Örökségem című szám? Melyik Kárpátia számokat ajánljátok még?
Nem, én pl utálnám ha ilyen menne :D
Ha muszáj zenét berakni, akkor legalább valami olyat, amit mindenki szeret, most népszerű, stb. Twenty One Pilots, Stressed out, Heathens. See you again. Hey Brother. Waiting for love. Count on me. Counting stars. Vagy inkább valami örökzöldet, szerintem azokat mindenki szeretné, vagy minimun elfogadná háttér zajnak, mint a Basket Case, Smells like teen spirit, Wonderwall, Polly, Lemon tree, Never gonna give you up. Én legalábbis ezeknek tudnék örülni. De persze olyan nincs h valami mindenkinek tetszen :)
Változatosakat válasszatok.
15l
Iskolától függ hogy lejátszhatod-e, ha ismered az iskola többségének(tanárokkal egybevéve) zenei ízlését akkor könnyebb dolgod van.
A helyedben nem raknám be mert a Kárpátiának nagyon érzékeny számaik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!