Hogyan legyek menőbb a suliban?
Nem sokan ismernek, a településemről egyedül vagyok ott, a többiek mind ismerik egymást, helyiek. Van pár barátom az osztályból, de ők nem túl "menőek". A legtöbb lánytól azt hallottam (az előző sulimban), hogy nagyon helyes vagyok és majdnem mindenkinek tetszettem...
Itt meg örülök, ha találok egy-egy lányt vagy egy-két barátot. A menőket ismerem, de ők nem tudják ki vagyok.
Hogy kéne összebarátkoznom velük és "beépülni" a köztudatba? Nem mehetek oda hozzájuk, hogy "Sziasztok! Legyünk mától haverok!".
Akik barátaim másik osztályokból valamilyen közös élmény miatt vagyunk barátok, pl.: kiránduláson stb. De nem lehet mindenkivel kirándulni se... A csajokról meg ne is beszéljünk.
Nem tudom mit kéne csinálnom, de nehezen viselem ezt a nagy változást.
Tudna valaki valami tanácsot adni?
Óbammeg...
És ezek fognak szavazni 18 évesen. Neeem, nem akarok demokráciát. Az a hülyék diktatúrája!
A Rolex óra meg a profi szint hiányzik. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!