Milyen volt az első nap az iskolában?
Figyelt kérdés
Holnap milyen óráitok lesznek és mennyi?:)2016. szept. 1. 16:23
1/4 anonim válasza:
Nem volt semmi különös így elsőre de nagyon feltörte a cipő a lábam:D Holnap még nem lesznek óráink mert még nem kaptuk meg az órarendet valószinűleg kedden fogjuk csak megkapni
2/4 anonim válasza:
Jó volt, örültem hogy találkozhatok újra az osztálytársakkal. 7 óránk volt, tanultunk is , de még nem teljes gőzzel és nem minden órán. Holnap is tanulunk, de még nem lesz vészes. 9.-be mentem, nyolcosztályos gimnáziumban.
3/4 anonim válasza:
Rossz. A baratoknak orultem,de olyan borzalmas tanarokra csereltek le az eddigi legjobbakat szinte kivetel nelkul,hogy azt hittem,sokkot kapok.
6 oram lesz,nemet,kemia,tori,biosz,enek,ofo.
4/4 A kérdező kommentje:
Na az jó... :D Köszi a válaszokat! :)
2016. szept. 2. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!