SEGÍTSÉG! Nem tudok beilleszkedni az őj osztályba! Mit tegyek?
Most mentem kilencedikbe, bioszos osztály
35 fős
Van egy társaság akik nagyon szimpik, de ők már régebb óta ismerik egymást, nehezen fogadnak be engem, gondolom mivel nagyon csendes vagyok
Nem tudok miről beszélni, mihez mit hozzászólni, csak ülök, néha megnyekkenek de akkor se jut mindig értelmes dolog/jó új téma az eszembe. Már 3 napja ismerjük egymást így a milyen sulid volt és stb. kérdéseket elfelejthetem. Elmentem velük ma már városba is, nem hívtak de mentem utánuk, ott jól elvoltunk, de a közösségi oldalon már nem beszélünk, a csoportukba nem vesznek be. Mit tegyek? /Mások annyira nem szimpik, én tényleg velük szeretnék barátkozni mert látom, ha jóba lennénk meg tudnák nyílni, és akkor már össze tudnánk barátkozni, de rossz ez a sorrend.
15/l
3 nap alatt mégis, mire számítottál?
Igen, van, amikor első pillanatban kialakul a kölcsönös szimpátia, de ez a ritkább. Adj még időt, valószínűleg "kialakul".
Na szia :D
Szóval az a helyzet hasonló problémával küzdök mint te, önbizalom hiányos vagyok, magamba fordulok, stb, kevés barátom van tény, de ők legalább tényleg a barátaim : )
hasonló cipőben jártam milliószor, mindig sikerült 2-3-4 ismerőst összeszednem akikkel jóba tudtam lenni :)
először is szerintem nagyon fontos a magabiztosság, attól függetlenül,hogy régi társasághoz csapódsz, legyen önbizalmad megszólalni, poénkodni, rájuk írni bármivel kapcsolatban (pl házi) lájkolni nekik stb, mivel te vagy aki meg akarja őket ismerni, neked kell először lépned, hidd el 1-2 hónapon belül meg sem fog látszani,hogy ők régebb óta ismerik egymást mint te őket :D
a másik taktika ami szerintem jó lehet,hogy mindig 1 emberrel leszel jóba :D azaz,egy emberrel összehaverkodsz, és onnantól már párba lesztek, lesz kire "támaszkodnod" onnantól, már nyugodtan csapódhattok csoporthoz/egyedül lévő emberekhez : )
a lényeg, önbizalom, humor, türelem, ne ess pánikba ha 1-2 hét után még kívülállónak érzed magad :)
szóval igazából teljesen rajtad áll,hogy csoportba, vagy egy emberrel kezdesz el haverkodni, teljesen mind :) így is úgy is fog alakulni, csak ne parázz rá.
ami a legfontosabb, az elején még lehet,hogy távolságtartónak/bunkónak fog tűnni valaki, hagyj neki/nekik időt, ha 1 hónap után is bunkóznak egyszerűen ne foglalkozz velük szard le őket,hogy miért? :D
mert nem tudják mit vesztettek : ) majd megtudják akkor majd bánják hidd el : )
Ui: természetesen írhatsz privibe is ha valami nem világos/ egyéb kérdésed van, félre ne értsd nem felszedni akarlak :D
van barátnőm, ha akarod őt is megkérdezhetem, ő mit javasol : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!