Érettségi után hova jelentkezzek?
Két év múlva tervezek emelt történelem, és emelt angol érettségit tenni. Matekból és fizikából sosem voltam valami jó, egész egyszerűen nem megy a "matekos gondolkodás", év végén mindig 3, 4-es vagyok belőle, leginkább humán szakosnak mondanám magam, illetve szeretem az informatikát is (Szövegszerkesztő, Excel, PPT fájlok, stb.), de az ilyen programozást nem vállalnám be, ahhoz nagyon kell a matek.
Egyébként mondhatom magam maximalistának, a sulival mindig több időt foglalkoztam, mint mondjuk a barátokkal/családdal, viszont így iskolán kívül nem szeretek emberekkel beszélgetni, mert nem érdekelnek, iskolában meg azért kell.
Fizikai munkáról szó sem lehet, nagyon béna vagyok, és gyenge.
A fizetés az olyan 150-200 ezer bruttóban, akár több év tapasztalat után.
Eddig a jogász, illetve pedagógusképzésen gondolkodtam, de ha valakinek van életképesebb ötlete, azt szívesen várom.
150-200 brutto mire lesz eleg szerinted?
Amugy legjobb lenne nyelvet tanulnod.
Se a jogászt, se a pedagódust nem ajánlom, mindkettőhöz elhivatottnak kell lenni.
Azt nem értem, hogy miért a gombhoz varrod a kabátot? Ne döntsd el előre, hogy miből fogsz érettsgéizni, hanem először válassz szakotés ahhoz igazítsd az érettségi szándékaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!