Tud -e valaki egy olyan gimnáziumot vagy közép iskolát ahol van matek fizika szak?
Először: Magyarországon sehol nem indítanak "matek-kémia" tagozatos osztályokat. Mindenhol fizikával van kombinálva a matek. Olyanról hallottam még hogy "komplex tagozat" amiben az összes term.tud. tárgy emelt szinten van,tehát a kémia is a matekkal együtt.
A kémiát biológiával szokták ötvözni.
Másodszor: Ilyet hogy csillagászat ne keress. Magyarországon,de a fejemet teszem rá hogy az összes Európai országban nincs csillagászat tantárgy,nem hogy tagozat. 11 végén szokott lenni minimális csillagászat fizikából,illetve 9-ben földrajzból egy minimális.
Tantárgyként csak egyetemeken van ilyen,de ott is már szakosodni kell azt hiszem.Mindegy,ez téged még nem érint.
Matek fizika tagozat pedig az összes gimnáziumban van amiről eddig hallottam.
Én most mondok néhány Budapesti sulit ahol van,de nem tudom hogy hova járnál,mert ha mondjuk kolozsvári vagy akkor nyilván nem lesz jó
Szent István Gimnázium
Berzsenyi Dániel Gimnázium
Leövey Klára Gimnázium
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!