Felvettek pótfelvételin, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Felvettek, jött az SMS, most mit csináljak? Mikor kapok Neptun azonosítót? Fogok majd kapni valami levelet az iskolától, hogy hogyan tovább?2016. aug. 26. 14:39
1/6 anonim válasza:
Elvileg kapunk, remélem jövő hét elején meg is jön.
2/6 anonim válasza:
Nyugi, mindent meg fogsz tudni :D
Postai úton fogsz tájékoztatót kapni mindenről, ami neked fontos lehet a tanulmányaiddal kapcsolatban.
23 L
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, csak látom, hogy milyen nagy káosz van neptun-on, sok betelt hely van már most is, azért aggódom:/
2016. aug. 26. 14:55
4/6 anonim válasza:
Szia én is pótfelvételeztem de nem kaptam még semmit remélem kapunk minél hamarabb mert kezdek összezavarodni annyi mindent olvasok hogy a neptunon keresztül intézni kéne de még kódom sincs
5/6 A kérdező kommentje:
Nektek már megjött?
2016. aug. 29. 20:28
6/6 anonim válasza:
Ma kaptam e-mailban a kódot, a postai még nem ért ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!