Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Azt ETR-ben kurzusfelvétel...

Azt ETR-ben kurzusfelvétel után meg lehet nézni, hogy mennyi kreditet kell szerezzek, hogy letegyem a szemesztert az adott félévre, mert én nem találom?

Figyelt kérdés
Felvettem 10 tárgyat jelenleg amit ajánlott a rendszer,de ahogy azt számolom nem ér az 30-at. A többi tárgyat amit még felajánl meg későbbi szemeszterekre ajánlja. Ilyenkor mi van? Ez mind rangsoralapú kurzusfelvétel.

2016. aug. 24. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha időben akarsz végezni a képzéssel akkor minden félévben meg kell lenni 30 kreditnek. Ha nincsenek egymásra épülő tárgyak akkor lehet felvenni másik félévből is vagy szabadon választhatót felveszel. Milyen szak amúgy?
2016. aug. 24. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Biológia levelező. Ez a baj,mert az órarendemet nem tudom már hova összezsúfolni hétvégére. A szerves kémia és állatrendszertan nem jelent még meg tárgyként. Egyik elsős írta,hogy ő neki még az is a tantárgyak között szerepelt első félévben. Később is lehet tantárgyakat majd felvenni,de nem tudom mennyire ütik majd azoknak az előadásoknak az időpontjai a már felvettekét.

Komolyan,nekem nagyon furcsa,hogy így kell felvennem a tantárgyaimat és többféle felvétel is van. Azt hittem, hogy meg lesznek adva és nem kell ezzel napokat kínlódnom. Most csak elképzelem,hogy lesz vagy 15 tantárgyam levelezősként, nem is értem, hogy hogyan lesz akkor ez az egész órarend megszervezve nekünk.

2016. aug. 24. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:

30 kredit/félév nincs kőbe vésve. Nekem anno az első félévembe nem is értem el a 30-at, nyilván egy másik félévbe meg többet teljesítettem, mint 30.

Keress facebookon bioszos csoportot, nagyobb valószínűséggel tudnak majd válaszolni a kérdéseidre (szerintem más levelezőst is fogsz ott találni).

2016. aug. 24. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. aug. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!