A pesti Apáczai gimi tényleg egy versenyistálló?
Figyelt kérdés
most akarok sulit váltani. elég elit suliba járok de nemszoktam naponta órákat tanulni. és azt hallottam, hogy az apáczaiban aki nem tanul rengeteget, az nem él meg.. mit gondoltok erről?2010. ápr. 20. 16:51
1/10 anonim válasza:
Az is ugyan olyan iskola mint a többi.
2/10 A kérdező kommentje:
a többi mit takar?? van különbség szerintem az apáczai és egy bármiféle másik között! hiszen évek óta az elsők között van a rangsorban...
2010. ápr. 20. 18:07
3/10 anonim válasza:
apáczai abszolut versenyistálló, talán a második legerősebb pesti (fazekas után). De ha nem akarsz olyan sokat tanulni, mégis elit gimibe akarsz járni akkor inkább ajánlom a Radnótit!!
4/10 A kérdező kommentje:
a radnóti úgy tudom csak 8 és 6+1 osztályos gimi...nekem 4 v 5 osztályos kellene
2010. ápr. 20. 23:21
5/10 anonim válasza:
Azért ugyan olyan mint a többi, mert ugyan az a tananyag, tanrendszer stb.
6/10 anonim válasza:
Ebben igazad van, valóban nincs 4osztályos képzés. Ha az Apáczaiban van akkor mindenképp ajánlatos oda menni, ha szeretnél valamit kezdeni magaddal
7/10 anonim válasza:
Apáczai erős gimi. Szerintem ha szeretnél egy kis kikapcsolódást is 4-5 év alatt, akkor nem oda mész. Máshol is megszerzed ugyanezt, kevesebb erőfeszítéssel.
8/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: Nem, nem kevesebb erőfeszítéssel szerzi meg, mert az Apáczaiban egy idő után az egész rutin lesz, az érettségi is sokkal könnyebb úgy, míg mások meghalnak ha szembesülnek az érettségivel...
9/10 anonim válasza:
"Azért ugyan olyan mint a többi, mert ugyan az a tananyag, tanrendszer stb."
Nem egészen. Öcsém most jár gimibe, matek tagozatra egy kevésbé erős gimibe (csepeli jedlik, ami régen jobb volt, de azért ma sem rossz), én meg néhány éve épp az apáczai mat-fiz tagozatára. Kérdezgetem gyakran, hogy ezt meg azt tanulták-e, és bizony meglepő, hogy ők mennyivel kevesebbet vesznek. Pedig hasonló óraszámban tanulják, és nekünk még pluszban fizika is emelt óraszámban volt. Szóval ez csak elvileg igaz, hogy ugyanazt tanítják. Meg persze ugyanazt is lehet sokféleképpen tanítani. Apáczaiban nagyobb eséllyel találkozik az ember jó tanárokkal, mint egy átlagos gimiben.
10/10 anonim válasza:
Gondolom, már nem aktuális, de.. Én általánosban 0(!!) tanulással voltam 4,5-ös tanuló. Csak akkor tanultam, mikor tényleg valami olyan volt, hogy muszáj, pl versek stb. Itt az Apáczaiban napi 1-2 órát tanulok, és olyan gyönyörű tarka jegyeim vannak, hogy az valami szörnyű (az első hónapban már megvolt mind az 5 jegyem, és az arány nem nekem kedvezett) :D szóval ja, versenyistálló, de ha felveszed a tempót, akkor nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!