Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 7-8. osztály fontos aki tud...

7-8. osztály fontos aki tud kérem válaszoljon!?

Figyelt kérdés

Most a 2016-2017es tanévben leszek 8.osztályos.

De iskolát váltanék mivel az óráink 45%-a elmaradt 7.osztályban.

Ha jól viselkedek és ha nem akkor is 3mast adnak a magatartásomra.

Arra kérlek titeket aki tud olyan iskolát budapesten ahova átvennének erre az 1évre 2,4-es évvégi átlaggal.

Matek 3

Fizika 3

Ének 4

Info 4

A többi 2es:(

2016. aug. 21. 00:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"onann tudna barki is ha valakit atvettek valahova vagy atjelentkezett mashova es sikerult neki"

Lehet, hogy téged pont azért nem vennének át oda, mert azzal, hogy őt felvették, betelt a létszám. Tehát: csak az igazgató tudja. Annyit tehettek, hogy minél több suliban érdeklődtök, hátha sikerül.

De ha nem, az se olyan nagy baj, mert egy új, és már összeszokott (!) tanári és diákközösségbe beépülni ilyen gyenge eredményekkel tényleg nehéz lenne éppen abban az évben, amikor már a továbbtanulás is téma.

2016. aug. 21. 12:25
 12/16 A kérdező kommentje:

Ebbe a suliba 7edik masodik feleveben kerultem at koltozes miatt muszaj volt.

De elotte 3,8-4,2 es atlagom volt. Mert ahova addig jartam normalis iskola volt szinvonalas oktattassal.

2016. aug. 21. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
én megértem hogy máshol jobb volt az átlagod, de ha átjelentkezel sajnos azt nem fogják megkérdezni :/ ha jó szakmát szeretnél, és olyan középiskolában szeretnél tanulni aminek neve is van, muszáj belehúznod, én hetedikben 4,6-tal végeztem a város legerősebb sulijában, nagyon remélem jó helyre vesznek fel :D szorítok neked is
2016. aug. 21. 12:43
 14/16 A kérdező kommentje:
13mas koszonom szepen🙂
2016. aug. 21. 12:48
 15/16 anonim válasza:
Melyik iskolába jártál most 7 osztály második félévében?
2016. aug. 23. 22:02
 16/16 A kérdező kommentje:

Számítástechnikai általános iskola.

De ma elinteztuk es atvettek mashova.

2016. aug. 24. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!