Osztatlan tanárképzésről lenne kérdésem, akinek bármiféle információja van képzéssel kapcsolatban, írjon legyen szíves?
Ahogy említettem osztatlan tanárképzéssel kapcsolatban lenne kérdésem, még hozzá mennyire nehéz?
Természettudományi karra szeretnék menni, biológia-kémia szakra és érdekelne ezzel a képzéssel kapcsolatban minden.
Eszterházy Egyetemen,illetve a Pécsi Tudományegyetemen gondolkodom. Eszterházy Károly Egyetemen voltam nyílt napon nagyon tetszett az egész iskola, csak jókat hallok róla és a tanárok is nagyon rendesek, míg Pécsről igazából nem tudok semmit, jövőre szeretnék jelentkezni, nyílt napra mindenképp szeretnék menni, de akinek az egyetemről bármiféle informáicója van kérem kommenteljen.
Mennyire szigorúak a tanárok ott, elvileg nagyon nagy a szórás, főleg biológián, szigorúak a tanárok és félek ez miatt, nem szeretnék kibukni, főleg ,ha sokat tanulok rá. Megjegyzem szorgalmas diák vagyok jeles emelt biológia érettségim van, de ettől függetlenül félek a Tudományegyetemtől!
Előre is köszönöm a válaszokat!
:)
Én pécsi vagyok, és nem hallok túl jókat a Pécsi Tudományegyetemről, bár talán a TTK az, ami még azért viszonylag erősebb, ami még megéri. Az Eszterházyról semmi infóm nincs.
Ami pedig az osztatlan tanárit illeti, nem mondom, hogy könnyű, de teljesíthető. Én mondjuk ELTE-s tanáris vagyok, és nem is TTK-s, de azért úgy hallom, hogy a TTK-n se kérnek lehetetlent. Annyi a nehéz a tanáriban, hogy egyszerre van két külön szakod, plusz még a pszichológia-pedagógiás tárgyak is. Tehát sok meló nyilván, sokat kell tanulni, de aki egyetemre megy, annak fel kell erre készülnie. :)
De, miért nem hallasz róla jókat?
Mi rossz benne a tanárok? Vagy mi?
Többség ezt mondja,hogy nem hall róla jókat, de senki nem érvel! Köszönöm válaszod, remélem még kifejted miért:! És persze azt is köszönöm :)
Értem! Köszönöm szépen válaszod!
És te milyen tanári szakpárra jársz és melyik egyetemre?
Na, és te megpályáztad a klebersberg ösztöndíjat? Ha igen , akkor az ösztöndíjat havonta kapod és minden tanári hallgató kap, vagy csak akik jól pályázzák meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!