Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érd közelében lévő jó szakközé...

Érd közelében lévő jó szakközépiskola? Olyan ahova sok csaj jár.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne azt nézd, hogy mennyi csaj van, hanem hogy olyat tanulj, amit szeretsz és el is tudj vele helyezkedni.

B*szhatod (illetve pont, hogy nem) a csajokat, ha majd 30 éves korodra egy kiégett öregember leszel, mert olyan helyen kell melóznod naponta, amihez semmi kedved.

Egyébként menj fodrásznak, kozmetikusnak, egészségügyi iskolába csecsemőgondozónak, vagy hasonlók. Ott sok csaj van. Csak ne csodálkozz, ha b*zinak néznek.

2010. ápr. 19. 18:56
 2/6 A kérdező kommentje:
meg csak 15 vagyok,egyenlore nekem az szamit,amugy se erdekel h milyen a suli csak sok csaj és h járjam ki:)))
2010. ápr. 19. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
akkor keress inkább szakmunkásképzőt,ott találod a legjobb csajokat..de a legbutábbakat is:PxĐ (most biztos jól lepontozol..) de egyébként ezt komolyan is lehet venni,mert nálunk is van egy lány aki 15 lesz májusban és mostmegy szakmunkásba mert nem veszik fel középbe,mert tökbuta(egyenesen nulla),de am meg szép:P mármint a fiúk szerint:D
2010. ápr. 19. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Most még nem az számít, de ugyanúgy most és ezzel a hozzáállással b*szod el az életed.
2010. ápr. 19. 22:25
 5/6 Silber ***** válasza:

Jah, csatlakozom az előzőkhöz. Ha csak csajokkal akarsz foglalkozni akkor légy magántanuló és élj segélyeken... Persze ha az én fizetésemből fogják majd levonni a tiéd akkor nem lesz szép életed, mert tenni fogok ellene...

A másik: Dunaújvárosban a Lorántffy eléggé el van látva lányokkal... 800 diákból 600 lány, rengeteg a buta/dugnivaló. Én oda jártam (pasi vagyok)... Ha ez kell akkor menj oda. Egyetemre/főiskolára úgysem fogsz menni, jobb esetben teszel egy kettes érettségit és elmehetsz árufeltöltőnek. Viel glück!

2010. ápr. 22. 14:34
 6/6 A kérdező kommentje:
danke^^
2010. ápr. 22. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!