Érd közelében lévő jó szakközépiskola? Olyan ahova sok csaj jár.
Ne azt nézd, hogy mennyi csaj van, hanem hogy olyat tanulj, amit szeretsz és el is tudj vele helyezkedni.
B*szhatod (illetve pont, hogy nem) a csajokat, ha majd 30 éves korodra egy kiégett öregember leszel, mert olyan helyen kell melóznod naponta, amihez semmi kedved.
Egyébként menj fodrásznak, kozmetikusnak, egészségügyi iskolába csecsemőgondozónak, vagy hasonlók. Ott sok csaj van. Csak ne csodálkozz, ha b*zinak néznek.
Jah, csatlakozom az előzőkhöz. Ha csak csajokkal akarsz foglalkozni akkor légy magántanuló és élj segélyeken... Persze ha az én fizetésemből fogják majd levonni a tiéd akkor nem lesz szép életed, mert tenni fogok ellene...
A másik: Dunaújvárosban a Lorántffy eléggé el van látva lányokkal... 800 diákból 600 lány, rengeteg a buta/dugnivaló. Én oda jártam (pasi vagyok)... Ha ez kell akkor menj oda. Egyetemre/főiskolára úgysem fogsz menni, jobb esetben teszel egy kettes érettségit és elmehetsz árufeltöltőnek. Viel glück!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!