Gazdasági matematika?
A neten megtaláltam a tantárgy tartalmát.
14 hétre van osztva az egész, két zárthelyi dogával, amik ha 50%-osak akkor megajánlják a félévi kollikviumi jegyet.
Az első zh a 7. a második a 13. héten van.
1/4 rész elmélet, 3/4 pedig gyakorlat ami elvileg példafeladatok megoldása.
Példafeladatok alatt pontosan mit értenek? Az előadásokon megcsinált feladatok, csak más számokkal?
Az igazat megvallva, elég gyenge vagyok matekból. Soha nem tanultam rá. Középsuli óta eltelt egy kis idő, de most mindent belefogok adni.
Tantárgy tartalmából nem sok ismerős számomra, ez már nem közép matek.
Mennyire lesz ez nehéz? Az elsődleges célom a megajánlott jegy alapján a kettes elérése, és már boldog vagyok.
Megéri már most nézegetni, vagy ne kezdjek bele magamtól, mert lehet csak összezavarodok?
Van ajánlott irodalom feltüntetve.
Csak a matek részétől félek, mert ha csúszok akkor az egy évembe kerül. Mert más második félévben gazd. matek 2 van, de nem vehetem fel az egy nélkül.
#2 Köszi, azonban a tanárt nem engedhetjük meg. A saját tudásomra, szorgalmamra kell hagyatkozzak, sajnos.
#3 Neked is köszönöm. Pontosan milyen anyagot kéne átnézni? :)
Remélem sikerült/sikerülni fog a vizsgád :D
Ééés nagyon remélem nekem is ebből a tárgyból xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!