Szerintetek sikerülhet?
Most leszek nyolcadikos a hetedik ev vegi bizimben 2 db negyes lett föci meg tesi, ha nyolcadik felevkor kitunore hajtok bar a tesi ketseges de csak ha az 4-es akkor megadjak ra az otost hogy meglegyen a kituno . Az otvosbe szeretnek jelentkezni kb hany pontos irasbeli kene hogy behivjanak szóbelizni ? Es a szobelirol azt olvastam inkabb az eggyuttműködést nezik nezik meg a szemelyisegadat csak kissebb mertekben a konkret tudast . Ez igaz ?
Elore is koszi a valaszokat es bocsi az ekezetek hianyajert
Uhh hat legalabb 80 pontot kell irnod. Es akkor is utana meg egy jo szobelit kell nyomnod. Nekem az osztalytarsam aki 80 pontot irt elrontotta a szobelit (kituno tanulo) es nem vettek volna fel. Szoval a szobeli is szamit. Es a szobelinel nem csak tantargyi kerdeseket tesznek fel hanem ilyen altalanos muveltseges dolgot. Szoval pl mondabak egy szit es ez mit jelent. De ne ilyen egyszeruekre gondolj am:D. Remelem segitettem!:)
U.i.: megegyszer hangsulyoznam LEGALABB 80pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!