Milyen füzeteket vegyünk 5. osztályra? (Új lesz a suli) vagy majd elmondják az elsô napokon?
Szia!
Én 6.-ba megyek szóval feletted vagyok de nekem ilyenek vannak, tavaly is ezek kellettek:
-Vettünk 4, nagy(A4) mérétű kockás füzetet. Azért ennyit, mert matekra betellik 3, plusz beszoktam menni nulladik órában matekra, hogy gyakoroljak pl dolgozat előtt, és arra külön füzetet viszek.
-Egy vonalas nyelvtanra, egy vonalas irodalomra, egy vonalas németre, plusz ugye ha betellik/vagy bekell adni...
Ezek mind nagy méretűek.
-4 kicsi vonalas, mert történelemre kicsit kérnek. 2 betellik évközben, egyet bekell adni, és jó ha van pluszban mégegy.
-4 nagy méretű, sima füzet. 1 természetismeretre(biosz), egy matekra, mikor majd a geometriát vesszük, plusz ha betellene. Nálunk úgy van a technika, hogy nem barkácsolunk, hanem tanulni kell szóbelit, de technikából a tavalyi füzetet kell folytatni.
-1 hangjegyfüzet énekre, ebből kis méretűt választottam, mert itt nem is volt megszabva.
-1 szótár németre.( kis méret)
Ha segítség kell ilyesmiben akkor írj privátot :).
Remélem tudtam segíteni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!