Egyetemi kérdésekbe segítene valaki?
Figyelt kérdés
A Pécsi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Karára nyertem felvételt, és az lenne a nagy kérdésem, hogy a suliban minden előadáson öltönybe kell megjelenni vagy sima, laza cuccaba is mehetek? Kérlek fejtsétek ki, hogy pontosan milyen szerelésbe mehetek pl: tornacipő, farmer2016. aug. 9. 23:35
1/6 anonim válasza:
A sima öltöny kevés lesz. Inkább frakkban javaslom.
2/6 anonim válasza:
ugyanabban mint amiben gimiben voltal
4/6 anonim válasza:
Egyes helyeken még vizsgára se vesznek fel semmi elegánsat, a tanárok is mondják, hogy nem kell. Előadásra meg minek, ott is úgy zajlik az élet, mint mindenhol máshol. Persze ha te öltönyben akarsz járni, azzal sincs semmi gond, de nem elvárás sehol se.
5/6 anonim válasza:
inkább szmokingot, hogy ne tűnj ki a többiek közül.
6/6 anonim válasza:
Majdnem elcsodálkoztam, hogy komoly e a kérdés, miszerint az előadásokra öltönyben kell e menni... aztán visszaolvastam, és láttam, hogy bölcsészkaros leszel. Mindegy, mit veszel fel, de a McDonald's tavaszi menüjét szerintem kezdd el bemagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!