Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gólyatábor, évnyitó?

Gólyatábor, évnyitó?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem csak gólyatáborba de még évnyitóra sem szeretnék elmenni.

Kaptam levelet, hogy az évnyitón a megjelenést elvárja az iskola. Magyarul nem kötelező ugye? :D

(Gimiben is csak az első évem évnyitójára mentem el, azt is megbántam, annyira feleslegesek, és unalmasak.)

Főleg, hogy egy évnyitó miatt buszozzak be, öltözzek ki...

Ugye nem vesztek semmit ha nem jelenek meg?

#évnyitó #kitalálta!
2016. aug. 8. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:

ha elvárja, akkor ott KELL lenni

milyen suli?

2016. aug. 8. 23:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Az elvárás és a kötelező az kettő(szerintem).

Gimiben is elvárták, mégsem voltam ott. Ha a tanár észrevette adott egy ofőt. Nagy dolog.. :D

Ebből kiindulva ha valami kihagyhatatlan ceremóniát terveznek(amire nem kaptam meghívást), akkor gondolom kötelező lenne.

Debreceni egyetemről van szó.

Igazából nincs más dolgom aznapra, csak buszozni oda 1 órát és vissza, ünneplőben biztos nem fogok egy kb. 40-50 perces unalmas beszédért.

2016. aug. 8. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

az ilyen kretén minek tanul tovább...

elvárja=kötelező

2016. aug. 8. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:
egyetemen én nem mennék. fölösleges. TO-ra bemész majd vmikor aláírni a cuccokat a beiratkozáshoz. gólyatáborosknak nem volt nálunk kötelező, mi ott letudtuk.
2016. aug. 8. 23:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Aznap van a beiratkozás is asszem, arra azért menj el, de magára az ünnepélyre tényleg felesleges elmenni, névsorolvasás nem lesz.
2016. aug. 8. 23:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Szóval kretén lennék, mert különbséget teszek elvárás és kötelező dolgok között? :D

Tipikusan úgy van megfogalmazva a levélben, hogy egy félénk, éppen anyuci szoknyája mellől most kijövő gyerek bevegye, hogy ez kötelező, és mégis hogyan nézne ki ha senki sem lenne ott. Nem írhatja, hogy nem kötelező, mert akkor 100-ból elmegy 1 ember. Azonban kötelezővé sem teheti.

A beiratkozás és az évnyitó itt nem egy napra esik. :)

Minden papírt elintézek, stb. csak ez az évnyitó dolog mindig is utálatos volt számomra.

Csak nyűg..

2016. aug. 9. 00:09
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Ja, oké, akkor ez egyetemenként változó, de akkor felesleges elmenni az évnyitóra.
2016. aug. 9. 00:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy felpontoztam mindenkit! :) Köszi a válaszokat!
2016. aug. 9. 00:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is Debrecenbe járok egyetemre , az évnyitóra 1 db ismerősöm se ment el , egyáltalán nem kötelező :D . Mégis remek tanuló vagyok , de néha azért merni kell egy kicsit rosszfiúnak lenni :D
2016. aug. 9. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!