Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek felvesznek a...

Szerintetek felvesznek a Hunyadi Mátyás Gimnáziumba?

Figyelt kérdés

50 pontos lett a fevételim, magatartás:4 szorgalom.3

nyelvtan:3 irodalom.4 matek.2 angol.4

Nagyon oda szeretnék menni.egyépként a 18. kerületbe van

2010. ápr. 18. 19:59
 1/8 anonim válasza:
szia! szerintem nem vesznek fel, a metakod elég gyenge.
2010. ápr. 19. 10:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Neked mega helysirásod de azé köszí :D
2010. ápr. 19. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak elírta. -.- Előzetes felvételi jegyzékben hanyadik voltál? Ha nagyon a felvehető létszám alatt, akkor nem hiszem hogy felvehetnek. Mellé még e jegyeid se olyan jók.
2010. ápr. 19. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
*a
2010. ápr. 19. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Háttő..az a matek kettes falun 4-esnek felel meg és innen is szoktak gimnáziumba menni.De azért ha az igeiglenes felvételi jegyzéket megnézted,és benne vagy a felvehető létszámban,vagy egy kicsit vagy csak fölötte(kb. 7tel-8al max.) akkor biztos lehetsz,hogy felvesznek..:S

De ezzel a kettessel nem hinném,hogy felvesznek.:S ezek szerint még én is mehettem volna gimibe.:S de én már a 4esemmel nem akartam...:S mert a gimiben még nehezebb a matek.Szerintem.

2010. ápr. 19. 19:30
 6/8 kayl18 válasza:
ez így van, nekünk olyan matektanárunk van hogy évközben jópáran bukás szélén vannak vagy meg is buknak viszont a keménységnek megvan az eredménye mert érettségin eddig mindenki átment nála
2010. júl. 15. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Van rá esély eggyik ismerösömnek is kb ennyi volt és fölvették, bár ő mindenből jó tanoló volt.
2011. jan. 16. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Végül odamentél?
2013. márc. 31. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!