A végleges egyeztetett felvételi jegyzéket közzé teszik az iskola honlapján?
Az ideiglenes felvételi jegyzéket is közzétették,holnap lesz nek készen a végleges egyeztetett felvételi jegyzékek.De ezt is közzé teszik az iskola honlapján,vagy csak a levélt küldik majd 26.-án meg?És ha az iskola honlapján az van,hogy ápr.26. elküldik a levelet h felvettek e vagy nem,akkor kizárólag csak 26.-án küldik el a levelet,vagy előbb is megkaphatom??
Ápr. 26. A tanulók és az általános iskolák értesítése a felvételről vagy elutasításról
mert ez van odaírva..:P akkor ez kizárólag csak arra a napra vonatkozik?:O
Azt én sem tudom pontosan hogy 26.-a előtt kaphatsz -e levelet, vagy csak aznap, vagy azután is.. Fogalmam sincs erről. Viszont az iskolafüggő, hogy a végleges felvételi jegyzék felkerül -e.. Például a Leövey Klára Gimn. már írta hogy 19.-én küldi el a győri központ a végleges jegyzéket és ők kb 22.-én felteszik a honlapjukra. Ez szerintem nem kötelező. Több iskolának még nem láttam ezzel kapcsolatos írást az oldalukon. De én remélem, hogy levelet küldd majd mindenki, mert az sokkal izgibb mint neten megnézni. :) Várni a levelet sokkal jobb! Én a leöveynek meg sem fogom nézni szerintem a honlapját(2.nak jelöltem),mert ha azon a listán nem szerepelek, akkor vagy az 1.be vettek fel, vagy a 3.-ba.. :/ Inkább megvárom a levelet.
Deeeeáááááááá már annyira izgat ez az egész engem is:(:(:(:(:(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!