Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE-TTK biológia szakon...

ELTE-TTK biológia szakon milyen füzetekre lesz szükségem?

Figyelt kérdés

vonalas kell egyáltalán? Vagy egyáltalán milyen más eszközre?

Előre is köszönöm

2016. aug. 4. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, érdemes üres füzetet beszerezni, ha tudod tartani a sortávokat, az jobb a rajzoknak. A számolós tárgyakhoz meg a kockás az igazi. Én annak idején beszereztem három óriás füzetet minden fajtából (vonalas, négyzethálós, üres), az elégnek bizonyult pár évig, de leginkább a vonalas fogyott. A letéphető lapos a legjobb, mert így nem kell külön füzet minden órára, elég egy nagy, és az aznapi anyagot otthon külön mappákba tudod lefűzni.

Más nem nagyon kell, számológép, sok színes ceruza (legalább négy szín mindig legyen nálad), esetleg vonalzó, szövegkiemelő, ha nagyon eminens akarsz lenni. Ha a diasort kiadják előre, vagy vigyél gépet, vagy nyomtasd ki, és arra jegyzetelj, sokat segít és kevesebb füzet is kell.

2016. aug. 4. 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Én egyszerű A4-es fehér papírra szoktam írni, és otthon minden tantárgynak fenntartottam egy műanyag mappát. Nekem ez jobban bejött, mert a spirál füzet spirálja felsértette a táskámat meg valahogy nem is tartottam olyan igényesnek.

A színes ceruza tényleg fontos.

2016. aug. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!