Mi a különbség aközött hogy valaki BME-n vagy PTE-n végez? (informatika)
Figyelt kérdés
Mondjuk ha "csak" Pécsre vennének fel (ami azért meglhet mert van egy 40-50 pont különbség a kettő között) akkor nekem lenne valami tudásbeli hiányom,illetve mennyire számít az hogy valaki nem BME-n végzett? Egyáltalán érdemes-e végigszenvedni?
plusz még mondhatnátok olyan iskolákat ami olyan színvonalú minta PTE :)
2016. aug. 4. 12:26
1/2 anonim válasza:
Minden egyetemen mást tanítanak, akkora tudásanyag van, hogy mindent nem lehet megtanítani. Szóval nem gondolom, hogy ilyen hátrányod lenne. Annyi a különbség, hogy más nevű egyetem. Cég válogatja ki kit szeret. Van aki BMEsekre esküszik, van aki nem szereti őket mert életképtelenek. Szerintem semmi hátrányod nem származik abból, hogyha PTEn végzel.
2/2 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hol tanulsz, hanem az, hogy mennyi tudással jössz ki onnan. Egy PTE-s lekörözheti a BME-st, mintahogy a DE-GTK a BCE-GTK-s tanulót. Ha te komolyan veszed az egyetemet és nem csak melegedni jársz be, akkor semmilyen hátrány nem fog érni melókeresésnél, mert nem diplomára, hanem tudásra vesznek fel. Kérdés az lehet, hogy melyik a motiválóbb környezet: BME vagy PTE?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!