Valaki jár az Esély Kövessi Erzsébet szakk. iskolába Budapesten?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 12:44
1/11 anonim válasza:
Én csak vendégként jártam ott, de gyerekbarát, szimpatikus, nem túl magas követelményeket támasztó iskolának tűnt.
2/11 A kérdező kommentje:
értem.
nagyon köszönöm(K)
2010. ápr. 18. 13:40
3/11 anonim válasza:
Én jobb hijján oda járok. A tanárok elég normálisak.
4/11 anonim válasza:
Minden tanár megértő, csak Reiterné Kucsa Alice matek tanárnő nem.Egyáltalán nem lehet vele kommunikálni normálisan és diájaival sem foglalkozik komolyan.
5/11 anonim válasza:
Nem ajánlom ezt az iskolát semmiképp.
6/11 anonim válasza:
Én sem ajánlom de döntsön ki.ki a maga elgondolássa szerint.Koszos,elavalult régi iskola, és nem a megfelelő tanitási módszer főleg az érettségin.Nemreagálnak egyáltalán semmire.
7/11 anonim válasza:
Reiterné kucsa Alice sajnos most se reagál semmire elég gonosz
8/11 anonim válasza:
Nem értem a négyes és a hetes kommentelőt. Alice néni kifejezetten segítőkész. Nyilván ettől függetlenül megkövetelik tőle, hogy tanárként szigorú is tudjon lenni, de ha mindig mindenkinek csak a problémájával foglalkozna, akkor nem matek tanár lenne, hanem pszichológus...
9/11 anonim válasza:
Odajárok de nagyon megbántam.Elhadarja az anyagot.Nem értek semmit az egészből.Nem ajánlom senkinek.
10/11 anonim válasza:
Odakell figyelni igenis a Tanárnak a diákjára bármiben,bármikor,hisz ezektől függ a tanulmányi eredmény és igenis ha kell lekell ülni vele beszélgetni,és szüleivel is.Ettől jó egy tanár ha nem bukik a diák, de ez a tanár szégyene is.Ha emberség van benne megteszi.Sajnos sok Tanár visszaél hatalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!