Felsőoktatási szakképzésről az alapképzésre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem tudtam elérni a több, mint 420 pontot ami a határ volt az alapképzésre viszont a felsőfoktatási szakképzésre bekerültem.
A helyzet az, hogy diplomát szeretnék és olvasgattam a FOKSZ-ból való bekerülésre az alapképzésre és egy valami nem világos:
Azt tudom, hogy a kreditek nagy részét átveszik, beszámítják.
Viszont akkor újra kell felvételizni? Ha igen akkor hány pont jár a FOKSZ elvégzéséért?
Vagy a kreditbeszámítás ,,helyettesíti" a felvételit?
Előre is köszönöm!
2016. aug. 3. 11:21
1/3 anonim válasza:
Nem helyettesíti, újra kell felvételizned.
Ha elvégzed a FOKSZ-ot és jeles +30, jó +20 vagy közepes +10 pont jár még a felvételinél. A kreditbeszámítás a felvétel után történik.
2/3 anonim válasza:
Újra kell felvételizni, de nem jár érte plusz pont, viszont 90 kreditet beszámítását kérheted.
3/3 anonim válasza:
bocs, ha tényleg jár érte pont, rosszul tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!