Az ELTE kollégiumi jelentkezéshez a szülők fizetését igazoló papírok mennyi időre visszamenőleg kell igazolják a jövedelmet?
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 22:05
1/7 anonim válasza:
Ha jol emlekszem 3 honap atlagkeresete kell. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz. Közben megtaláltam én is.
Ettől az egész koleszos bürokráciás miskulanciától mindjárt agyf.szt kapok.
Sokkal könnyebb volt felkészülni az emelt szintű angol és emelt törire együttvéve mint ezt az egész papíros sz.rságokat elrendezni...
2016. aug. 2. 22:33
3/7 anonim válasza:
Csak elsőre bonyolult, felsős felvételinél már gyorsan fog menni :)
4/7 A kérdező kommentje:
Adja az Isten...
Nem beszélve arról, hogy én még külföldről jelentkezek.
Tisztára úgy érzem magam mintha én lennék ez a csávó a filmből:
2016. aug. 3. 11:40
5/7 anonim válasza:
Nagyon jó ez a jelenet :D , roppant jól szemlélteti a kafkai helyzetet, ami csak egyre rosszabb lesz.. pár éve még nem volt ennyire túlcizellálva ez az egész, ma meg már egy diákizgazolványt megkaparintani is 8-10 vérverejtékes lépés végén lehet csak, undorító ez az egész.. fuck the system
6/7 A kérdező kommentje:
És az egy személyre jutó jövedelmet milyen kérdőíven/formanyomtatványon kell benyújtani?
2016. aug. 3. 19:15
7/7 anonim válasza:
# 6/6 Időpont ma 19:15
Semmilyen, azt kiszámolja a Neptun. Egyébként ez a burökrácia ne haragudj de sehol sincs a tényleges magyarországi helyzethez képest. Alkalmazottként egyetlen papírt kell kérni a cégtől, de vállalkozóként/őstermelőként is percek kérdése kiállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!