Pár éve felvettek egy szakra, de nem iratkoztam be, most felvettek egy másik szakra ugyanarra az egyetemre, beiratkozás után csak az utóbbi érvényes?
Azért kérdezem, mert már regisztráltam az ETR-en és ott mind a két szak megjelenik nekem mint opció,de nyilván még inaktív állapotban mivel nem történt meg a beiratkozásom. Nem értem ez hogyan lehetséges,hogy a pár évvel ezelőtti szakom is megjelenik, ha én az előzőre nem iratkoztam be soha. Miért jelenhet meg? Én csak a mostani szakot szeretném elkezdeni. Értesítőt a beiratkozásról majd csak a mostani szakról kapok ugye? Tudom furcsa kérdés lehet,de én nem tudom küldtek-e az első után értesítéseket, mert külföldön éltem azután,hogy felvettek.
Amúgy mindkettő SZTE-TTIK szak.
Senkit nem érdekel, hogy nem iratkoztál be, nyugodj meg, nem kezdtek el üldözni a beiratkozás után, hogy hol lehetsz.
Amikor azt a beiratkozást kihagytad, a felvételid semmis lett. Az, hogy az ETR-ben még megvannak az adataid, semmit nem jelent, ,onnan nem szoktak dolgokat törölni. Most elmész, és beiratkozol. Senki nem fogja tudni, hogy x évvel ezelőtt te jelentkeztél egy másik szakra is, ahova nem iratkoztál akkor be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!