Lehet, hogy se levelet, se e-mailt nem fogok kapni az egyetemtől?
Figyelt kérdés
Látom, hogy mindenki már rég a neptunban mozgolódik, én meg még semmit se kaptam sehol. Lehet, hogy nem is fogok, és magamnak kell utánajárnom mindennek? Sok kollégiumban már hely sincs, ahol érdeklődtem, nem tudom mi lesz, ha nem kapok kolit...2016. aug. 1. 14:09
11/12 anonim válasza:
Én kaptam e-mailt az egyetemtől(EKF Eger), de a neptunba csak aug.8-tól lehet belépni. Viszont se féléves tanterv semmit nem találtam.
12/12 A kérdező kommentje:
A neptun hozzáférés a legkevesebb, elvileg már most is be tudnánk lépni, csak mire eljuttatják hozzánk a kódot..
2016. aug. 3. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!