Gimnáziumból Szakközépiskolába menni?
az átlaggal nincs semmi probléma, viszont talán nem tanultál olyan tantárgyakat, amiket a szakközepesek előtte tanultak (infósoknak infós szaktárgy, közgázosoknak közgázos, stb) és talán olyat is vezettek be, hogy valamilyen szakmai tantárgyból kell érettségizni (ebben nem vagyok biztos, javítson ki vki). ha még rendészeti szakközépbe mennél, még oké lenne, de lehet olyanból kéne osztályozóvizsgáznod, amit előtte 3 évig tanultak, hogy átvegyenek oda, és neked fogalmad sincs róla :/
de lehet hogy ez csak az én hülye logikám, de azért járj utána, lehet semmit nem kell csinálnod hogy átvegyenek :D
de ha ez az utolsó éved, bírd ki, én is most leszek 12es és már elegem van minden iskolás dologból, de április végén vége lesz az egész suliba járásnak, utána már az érettségi lesz csak megerőltető :)
Van osztályozó a szakmai tárgyakból, az meg 3 év anyagából szopacs így érettségi előtt.
Szerintem is inkább másik gimi, ha mindenképp menni szeretnél.
A különbözeti vizsgák miatt (3 év anyaga! ) nem fognak átvenni szakközépbe...még egy félévet be lehetne pótolni, de 3 évet nem.
Másik gimit keress!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!