Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Zay Anna kozepsuli Nyiregyhaza...

Zay Anna kozepsuli Nyiregyhazan? Velemeny? Milyen nehez a suli es mi kell a bejutashoz? Esetleg szamit hogy dohanyzom?

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 01:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem nehéz. Központi írásbeli se kell, legalábbis 4 éve nem kellett még. Van nyári gyakorlat is. Semmit se számít, hogy valaki dohányzik, vagy nem.
2016. júl. 31. 09:36
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, valakinek nehéz valakinek nem,attól függ milyen alapokkal jöttél.A bejutás igazából könnyű...Olyan rossz tanulókat vettek fel tavaly is...10 pont matek felvételi..Nem számít ha dohányozol de csak 12. osztálytól járhatsz ki.Meg amúgy is tök gáz , hogy ennyi idősen cigizel.
2016. aug. 2. 22:25
 3/17 anonim válasza:
Én oda jártam de utáltam..
2016. aug. 2. 23:01
 4/17 anonim ***** válasza:
#3 Miért utaltad?😟
2016. aug. 3. 13:03
 5/17 anonim válasza:
Én szakmás voltam.. 18 évesen mentem érettségi után.. hát nagyon bunkók voltak velünk egész végig, persze volt kivétel. A mi osztályunkból senki nem szeretett oda járni. 2 tanár volt akit szerettünk kb. Az alkalmasságin az orvos és az asszisztens mindenbe beleköt.. akármi bajod van vagy gyógyszer érzékenységed le kell tagadni mert egy évig tuti a nyakadra fognak járni h ilyen vizsgálatra kell elmenned ilyen papírt hozzál stb.. Állandóan a hiányzással vannak megáldva.. miért hiányoztál meddig nem jössz hol voltál mikor lesz igazolás.. pluszba szüleidet fogják állandóan hívogatni h miért nem vagy suliba, de olyan is előfordult már h azért hívták fel anyát mert 1es dolgozatot írtam.. 18 évesen xd
2016. aug. 3. 13:21
 6/17 anonim ***** válasza:
#5 Jaaaa igen...az orvosi vizsgálattol rendesen félek mert az a nő olyan lekezelő,flegma,bunkó...Meg a hiányzások...Azért ezeket leszamítva jó suli szerintem.
2016. aug. 3. 18:13
 7/17 A kérdező kommentje:
A tanárok átlagban milyenek? Nsgyon bunkok es lekezelok? Az atlagom 4.6volt most megyek 8ba meg a suli latogatasra elmegyek de hat ha ott vannak az esetleges oda jelentkezok akkor a tanarok nem fognak elottuk ugy viselkedni a diakokkal mint egyebkent.
2016. aug. 5. 15:29
 8/17 A kérdező kommentje:
Vag esetleg konlret tantagybol tudtok tanart aki nagyon rossz?
2016. aug. 5. 15:30
 9/17 anonim válasza:
Anatomia
2016. aug. 6. 06:22
 10/17 anonim válasza:
Nem számít, de ne szívjad. Sárga lesz a kezed, meg a fogad. A hajad meg büdös
2016. aug. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!