Ha angolul tanultam attól érettségizhetek németből?
Estin tanultam, a 4 évet elvégeztem de az érettségi díjat nem tudtam kifizetni. Most belevágnék viszont németből szeretnék érettségizni. ( németűl jobban tudok mint angolul ami egyenlő a nullával)
Ha nem lehetséges szerintetek érettségiig el lehet jutni angolból egy 4-es osztályzatra? Gyári munka mellett? 22 éves vagyok.
Ki érettségizhet NÉmetből ?
Bárki, akinek az érettségire való jelentkezéskor
• van tanulói jogviszonya egy magyar középiskolával és vannak év végi osztályzatai németből. Ezeket a jegyeket osztályozó vizsgá(ko)n is megszerezheti. Osztályozó vizsga olyan intézményben tehető, ahol az német szerepel a pedagógiai programban Az osztályzatokat a vizsga megkezdéséig kell megszerezni.
• nincs tanulói jogviszonya (pl. már érettségizett). Neki nem kell osztályzatokkal rendelkeznie.
Azoknak, akiknek nincs tanulói jogviszonyuk, nem kell osztályozót tenniük - csupán jelentkezni kell az Oktatási Hivatalnál minden évben az adott határidőn belül. Tanulói jogviszonyon kívül az érettségi vizsgáért díjat kell fizetni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!