A Károlyi Mihály Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola milyen suli? Többi Lent.
Milyen a...
-Közösség?
-Tanárok?
-Programok?
-Tanítás?
Sokat követelnek?
Nehéz bekerülni?
Megéri ide felvételizni?
Most leszek nyolcadikos és ez a suli tetszett a legjobban.Két tagozatot néztem ki:
Az angol-francia közgazdasági szakmacsoport,
Vagy az angol kéttannyelvű (francia második nyelv) közgazdasági szakmacsoport.
Az első valószínűbb.
7.év végén kitűnő/jeles lettem.
14/lány
Szia.
En a tanárokkal meg vagyok elégedve.
A közösség is szubjektív. Szerintem nem tul jo, de masok mashogy vannak vele, en nem nagyon tudtam beilleszkedni.
Programok: volt pár. Elso hetnek a vegen a golyanap. A honap vegen a golyabal. Szinhazlatogatas, projekt-hét, osztalykirandulas, elmaradt napok helyett valami program, tanarfuggo.
Tanítás: Tanarfuggo, összességében jó.
Az elvaras szerintem lehetne több. Nem tul sokat kovetelnek. Szerintem nem nehez bekerulni, raadasul ha kituno is vagy, siman.
Nekem csak azert fordult meg a fejemben, hogy jobb lett volna gimnaziumban tanulni, mert nem nagyon jönnek be a szakmai tantargyak. Ha te meg kozgazra akarsz menni, akkor ez a legjobb szerintem a tarsai kozul.
16/lany
Német-magyar közgáz.
Szia
Köszönöm ,hogy válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!