Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Károlyi Mihály Kéttannyelvű...

A Károlyi Mihály Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola milyen suli? Többi Lent.

Figyelt kérdés

Milyen a...

-Közösség?

-Tanárok?

-Programok?

-Tanítás?

Sokat követelnek?

Nehéz bekerülni?

Megéri ide felvételizni?

Most leszek nyolcadikos és ez a suli tetszett a legjobban.Két tagozatot néztem ki:

Az angol-francia közgazdasági szakmacsoport,

Vagy az angol kéttannyelvű (francia második nyelv) közgazdasági szakmacsoport.

Az első valószínűbb.

7.év végén kitűnő/jeles lettem.

14/lány

2016. júl. 28. 14:36
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szia.

En a tanárokkal meg vagyok elégedve.

A közösség is szubjektív. Szerintem nem tul jo, de masok mashogy vannak vele, en nem nagyon tudtam beilleszkedni.

Programok: volt pár. Elso hetnek a vegen a golyanap. A honap vegen a golyabal. Szinhazlatogatas, projekt-hét, osztalykirandulas, elmaradt napok helyett valami program, tanarfuggo.

Tanítás: Tanarfuggo, összességében jó.

Az elvaras szerintem lehetne több. Nem tul sokat kovetelnek. Szerintem nem nehez bekerulni, raadasul ha kituno is vagy, siman.

Nekem csak azert fordult meg a fejemben, hogy jobb lett volna gimnaziumban tanulni, mert nem nagyon jönnek be a szakmai tantargyak. Ha te meg kozgazra akarsz menni, akkor ez a legjobb szerintem a tarsai kozul.

16/lany

Német-magyar közgáz.

2016. aug. 7. 11:55
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia

Köszönöm ,hogy válaszoltál.

2016. aug. 8. 08:41
 3/11 anonim válasza:
gyerekekkel bánnak .. elsőnek mikor mentem 9.-ben nagyon kedvesek voltak kb 3hétig utána kiderült milyenek is valójában..mindenkit felvesznek utána meg kidobják őket.. a gyerekek a suli wcben füveznek és cigiznek de semmit nem csinálnak velük .. a suli attól bűzlik , hogy ezt szagolod, ami borzalmas ..remélem meggondolod magad és egy jobb helyre mész!:) ui: igen mindenhol vannak rossz tanárok de itt az összes az kivetél 2-3 tanár
2016. aug. 15. 11:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Eddig mindenki ajánlotta ezt a sulit és sehol sem láttam ,hogy ilyesmit írtak volna a kérdésekhez.
2016. aug. 16. 08:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet ,hogy a kispesti Károlyi Mihály spanyol kéttanossal keverted össze? :)
2016. aug. 16. 08:35
 6/11 anonim válasza:
nem!:) ( [link]
2016. aug. 17. 12:29
 7/11 anonim válasza:
most nézem, hogy az első írásomnál lemaradt az eleje lényegében annyi ,hogy szörnyű, ahogy gyerekekkel bánnak
2016. aug. 17. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem egy elit gimi. 4es 3as tanuloknak jó. A spanyol valóban elég erős, a franciat hagyd :) akkor Kolcsey
2016. nov. 18. 12:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Nehari azthittem a gimi :) a kozgaz az nem rossz , de biztis vagy benne hogy neked valo?:)
2016. nov. 18. 12:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Hogyan érted ,hogy nekem való-e?
2016. nov. 19. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!