ETR: új felhasználót kapok, vagy jó a régi is?
hol van még etr? :D
ha ugyanabban az intézményben folytatod akkor szerintem megmarad
A NEPTUN egy szoftver, minden egyetemnek a saját szerverén fut a saját adataival. Tehát nyilván nem fogsz tudni belépni egy másik egyetem NEPTUN-jába, hiszen ott nem vagy benne az adatbázisban (még csak tegnap hirdették ki a ponthatárokat, pár nap, mire az egyetemek felvesznek a saját adatbázisukba). Ez kb. olyan elvárás lenne, mint hogy neked van Office a gépeden, tehát akkor az én gépemen lévő xyz.doc fájlt te hogyhogy nem találod a te gépeden?
Ennek ellenére a NEPTUN kódok generálása szabályai miatt (személyi adatokból generálódik, ami csak ritkán változik életünk során) ugyanaz lesz a NEPTUN kódod egy másik intézmény NEPTUN rendszerében is, mint korábban. Ettől még nem fognak osztozni a szerverükön és a adatbázisukon.
Persze ha ugyanoda vettek fel még egyszer, ahova már korábban jártál, akkor az adatok is egy fiókba lesznek rendezve, és tudsz váltani a képzések között. Gondolom hasonlóan működik az ETR is, már ahol használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!