Mennyire gyakori, hogy valaki 20 évesen kezdi az egyetemet/főiskolát?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,most érettségiztem.Nem jelentkeztem főiskolára,mert féltem,hogy mem vesznek fel vagy nem fogom tudni elvégezni és akkor mit csinálok.Meg nem is tudom még igazából,hogy hova szeretnék menni.Most 2 éves OKJ-ra jelentkeztem.De jó lett az érettségim.342 pontom van (nincs még nyelvvizsgám) és elmennék főiskolára.Csak sajnálom ezt a két évet.Nem csesztem el ezzel két évet az életemből,hogy nem mentem egyből fősulira?2016. júl. 27. 00:28
11/19 anonim válasza:
Ha 20 évesen elkezdhettem volna az egyetemet, ugráltam volna örömömben.
40 vagyok, jövő februárban kapom meg az első diplomámat ha minden sikerül.
12/19 anonim válasza:
21 évesen kezdtem. : )
Egyetemen tényleg nem számít, hogy mikor kezded el, ez a plusz néhány év semmiség.
13/19 A kérdező kommentje:
És ti,akik 20-22 évesen kezdtétek,levelezőn jártok vagy rendes nappalira?
2016. júl. 27. 11:44
14/19 anonim válasza:
Én 20 évesen érettségiztem (nyelvi előkészítő+évvesztes) és kihagytam egy évet és most 21 évesen kezdem.. Igazából sajnálom is meg nem is, mert vannak előnyei meg hátrányai.Mivel változtatni nem lehet rajta,így az előnyeire koncentrálok:)
15/19 anonim válasza:
Én 20 évesen kezdtem, és nem hagytam ki egy évet sem és nem is buktam. 5 éves középiskolába jártam és évvesztes voltam.
16/19 anonim válasza:
20 éves vagyok és idén kezdem. :) (Tavaly nem vettem fel)
17/19 anonim válasza:
"Nem csesztem el ezzel két évet az életemből,hogy nem mentem egyből fősulira?"
Szerintem nem.
18/19 anonim válasza:
5 évfolyamos gimibe járok, szeptemberben kezdem az utolsó évem, és szintén szeptemberben leszek 19 éves, szóval ha jövőre jelentkezek a felsőoktatásba, már 20 éves leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!