Valaki tanul SZTE-ÁOK -on?
Lenne egy pár kérdésem, viszont senkit nem ismerek, aki oda járna, és feltehetném neki.
Én most leszek végzős Egészségügyi középiskolában. A kémiánk eléggé gyenge, a tanár nem tanít túl magas szinten. A biológiánk erős. A fizikánk szintén elég gyatra.
Arról szeretnék elsősorban érdeklődni, hogy nagyon nehezek-e a felvételik. Mennyit tanultatok rá? Mennyi esély van rá, hogy én suli közben megtanulom emelt szinten a kémiát és a bioszt?
Illetve még azt szeretném megtudni, hogy mennyire nehéz bennmaradni? Nagyon sokat kell ott tanulni, azt hallottam, de kibírható? Vagy tényleg csak a legokosabb emberek járhatnak oda?
Én magam nem tartom butának, viszont olyan nagyon okosnak sem. Mindenből 5-ös vagyok, viszont tudom, hogy nincs elegendő tudásom kémiából és fizikából, mivel a tanár olyan amilyen...viszont lehet hogy képes lennék megtanulni, ha nagyon akarom. Csak attól tartok, hogy ott nem bírnám ki. Mivel nagyon nehéz :((((
Előre köszönöm a válaszát annak, aki ír:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!