Gazdaságtudományi szakra készülők, hogyan készültök?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis felzárkóztató matekot tanulni az utolsó hetekben, hogy a Matematika I. és Mikroökonómia tárgyakat sikeresen teljesíthessen, illetve a Statisztikát.
Ti nem féltek? nekem csak közép matek volt bár tetszett, és szeretem is, de félek, hogy ez édes kevés egy 'egyetemi' (már kimondani is nehéz :D) matekhoz
#marketing #turizmus #kereskedelem #pénzügy #emberi erőforrás #GTK #számvitel #nemzetközi gazdálkodás #gazdálkodási menedzsment
2016. júl. 20. 14:07
1/2 anonim válasza:
Nyugodj már le :D "egyetemi" matek. 4. év végén azt tanultam amivel az egyetemen szenvednek. Ha ilyen nehéz bárkinek is az így járt. De komolyan.. Még fel sem vettek de te már az egyetemen aggódsz? Szerintem kicsit túlstresszeled a dolgokat.
2/2 anonim válasza:
Szerintem érdemesebb megvárnod, amíg elkezdődik az egyetem és akkor látni fogod, hogy mit kell jobban gyakorolni, azt gyakorold otthon többet. Így előre szerintem nem hatékony. Amúgy ne szarj már be! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!